megabike-logo-2-6844

Daarom Mega Bike!

Duizenden fietsen met héél veel korting

Een bezoek aan de grootste MEGASTORE van Nederland is de allerbeste en snelste weg naar heel veel keuze en korting! Duizenden fietsen gaan direct weg met héél veel korting, dit is uw bezoek meer dan waard! Bij ons slaagt u altijd! Wij hebben het grootste assortiment transport- en kinderfietsen van Nederland.

Bezoek daarnaast onze vernieuwde afdelingen met daarin een ruim aanbod in elektrische fietsen van alleen maar A merken en ook een groot assortiment ATB & Cross-hybrides. 

Onze vestiging biedt ook een zeer ruim assortiment BBB en Shimano accessoires en uiteraard een gigantisch assortiment fietstassen, kinderzitjes, zadels, manden etc. etc.

Wij hebben een enorme kinderafdeling met circa 2000 kinderfietsen direct uit voorraad leverbaar uiteraard met alle gewenste leuke accessoires.

'Internet verkopen'
Anders dan andere aanbieders van fietsen is Mega Bike van mening dat een fiets niet goed geschikt is om via internet te kopen, een fiets is een vervoermiddel waar u mee rijdt over de openbare weg, wij willen dus alleen aan iedereen een fiets verkopen, die op de juiste maat aangepast is en die na aankoop juist is afgesteld op uw wensen en uw veiligheid daardoor gewaarborgd is in het verkeer.

Daarnaast zijn de inkopers van Mega Bike voortdurend onderweg om naast onze vaste collectie fietsen,  partij- aanbiedingen in te kopen bij alleen maar grote vooral Nederlandse en Europese en vooral ook Nederlandse merkfabrikanten, importeurs en groothandelaren. Ons aanbod van aanbiedingen wisselt daarom voortdurend!

Door de kosten laag te houden en geen groot hoofdkantoor aan te houden plus geen internetactiviteiten op te starten kunnen de prijzen op een veilige manier laag blijven voor de consument.

En vergeet niet alles is direct leverbaar door onze gigantische voorraden, dit is heel uniek, wij hebben vrijwel alles gewoon voor u op voorraad!

U bent van harte welkom in onze Mega Bike Mega Store in Rotterdam (Oostplein en Zuidplein) en Dordrecht!

bovag fiets reparatie service center megabike rotterdam

Bovag Reparatie Service Center

Mega Bike Rotterdam beschikt over een Bovag Reparatie Service Center, die garant staat voor snel en vakkundig afhandelen van uw servicebeurt of reparatie. Ons enthousiaste werkplaats-team staat voor U klaar!

Alleen bij Mega Bike! 
Alle service en reparaties klaar terwijl u wacht*
*klaar terwijl u wacht indien onderdelen voorradig