megabike-logo-2-6844

Daarom Mega Bike!

Duizenden fietsen met héél veel korting

Een bezoek aan de grootste MEGASTORE van Nederland is de allerbeste en snelste weg naar heel veel keuze en korting! Duizenden fietsen gaan namelijk direct weg met héél veel korting, dit is uw bezoek meer dan waard! Bij ons slaagt u altijd! Wij hebben het grootste assortiment fietsen van Nederland waaronder Elektrische fietsen, Transportfietsen, Vouwfietsen, Stadsfietsen, ATB, MTB, Tracking, Hybride etc. etc. en uiteraard heel veel kinderfietsen.

Onze vestiging biedt ook een zeer ruim assortiment accessoires en uiteraard waaronder fietstassen, kinderzitjes, zadels, manden etc. etc. Daarnaast beschikken wij over een reparatiecenter met alleen maar vakbekwame monteurs.

Wij hebben een extra grote  kinderafdeling met circa 2000 kinderfietsen, direct uit voorraad leverbaar uiteraard met alle gewenste leuke accessoires.

'Internet verkopen'
Anders dan andere aanbieders van fietsen is Mega Bike van mening dat een fiets niet goed geschikt is om via internet aan te schaffen, een fiets is een vervoermiddel waarmee u  rijdt over de openbare weg, wij willen dus alleen aan iedereen een fiets verkopen, die op de juiste maat is gepasten die na aankoop juist is afgesteld op uw wensen. Uw veiligheid en die van uw kinderen is daardoor beter gewaarborgd in het verkeer.

De inkopers van Mega Bike zijn voortdurend onderweg om naast onze vaste collectie fietsen,  partij- aanbiedingen in te kopen met veel voordeel voor onze klanten.

Dit kopen wij hoofdzakelijk in bij gerenommeerde Nederlandse en Europese fietsfabrikanten, distributeurs  en groothandelaren. Ons aanbod van aanbiedingen wisselt daarom voortdurend!

Door onze kosten laag te houden, geen groot hoofdkantoor aan te houden en geen internetactiviteiten op te starten kunnen de prijzen op een veilige manier laag blijven voor de consument, dat is wat voor ons telt.

En vergeet niet alles is direct leverbaar door onze gigantische voorraden, dit is heel uniek, wij hebben vrijwel alles  voor u op voorraad!

U bent van harte welkom in onze Mega Bike Mega Stores in Rotterdam (Oostplein en Zuidplein) en nu ook in Dordrecht!

bovag fiets reparatie service center megabike rotterdam

Reparatie Service Center

Mega Bike Rotterdam beschikt over een Bovag Reparatie Service Center, die garant staat voor snel en vakkundig afhandelen van uw servicebeurt of reparatie. Ons enthousiaste werkplaats-team staat voor U klaar!

Alleen bij Mega Bike! 
Alle service en reparaties klaar terwijl u wacht*
*klaar terwijl u wacht indien onderdelen voorradig